Царинска управа на Република Северна Македонија
Изберете јазик:  
 
 
   
 Добредојдовте
Драги посетители,

Добредојдовте на страницата за електронско испраќање на различни видови на барања до Царинската управа на Р. Северна Македонија.
Преку најавата на нашиот портал, покрај можноста електронски да ни ги доставувате вашите барања, ќе имате можност и во реално време да ја следите и состојбата на вашите предмети како.

 
   
Ресетирање на лозинка
Доколку ја заборавивте Вашата лозинка ве молиме внесете ја вашата е-маил адреса подолу. За кратко време во вашето сандаче ќе добиете информации како да ја ресетирате лозинката.
е-Маил
Поддршка
Ве молиме пополнете ги сите прикажани полиња на оваа страница. Покрај пријавувањето преку страницата, потребно е да го превземете, пополните и потпишете формуларот за пристап кој можете да го превземете тука


   
©2009 Customs Administration of the Republic of North Macedonia