Oracle Error Details for 12170
message = ORA-12170: TNS:Connect timeout occurred
position = 0
statement =


Царинска управа на Република Северна Македонија
Изберете јазик:  
 
 
   
 Добредојдовте
Драги посетители,

Добредојдовте на страницата за електронско испраќање на различни видови на барања до Царинската управа на Р. Северна Македонија.
Преку најавата на нашиот портал, покрај можноста електронски да ни ги доставувате вашите барања, ќе имате можност и во реално време да ја следите и состојбата на вашите предмети како.