Царинска управа на Република Северна Македонија
Изберете јазик:  
 
 
   
 Добредојдовте
Драги посетители,

Добредојдовте на страницата за електронско испраќање на различни видови на барања до Царинската управа на Р. Северна Македонија.
Преку најавата на нашиот портал, покрај можноста електронски да ни ги доставувате вашите барања, ќе имате можност и во реално време да ја следите и состојбата на вашите предмети како.

 
   
Електронска размена на документи со Царинската управа на Република Македонија
 Пријава
Корисник:
Лозинка:

 Регистрација
За да се најавите на порталот внесете ги вашето корисничко име и лозинка. Доколку сте нов корисник кликнете на линкот подолу.

Регистрација
 Напоменa
Доколку имате прашања или проблеми при најавата ве молиме да ја контактирате нашата поддршка.

Ја заборавивте лозинката?


   
©2009 Customs Administration of the Republic of North Macedonia